Een boekwebsite recht uit ons hart

Wendy Teeuwen schreef het boek Vertrouw op je intuïtie. Na een coachtraject van haar manuscript, bij Schrijfzin, rolde haar boek eind februari 2016 van de drukpers af. En ze vroeg ons of wij haar boekwebsite wilden bouwen. Ferry maakte de foto’s en ging aan de slag. In twee weken tijd was haar website gereed! We voelden de druk, want Wendy’s boekpresentatie was op 5 maart 2016. Zoals je ook in het filmpje op haar website kunt zien.

Het boek
Het boek Vertrouw op je intuïtie is vanuit een moederhart geschreven, uit het hart van Wendy Teeuwen, moeder van drie kerngezonde zoons. Bij haar middelste zoon Tygo ontstonden de problemen op school in groep 3. In zijn gedrag, zijn leerprestaties en ook thuis merkten zijn ouders op dat hij steeds meer lichamelijke klachten kreeg. De school van haar zoon stelde direct de diagnose en had duidelijk behoefte aan het opplakken van een label. Een ingewikkeld proces met scholen en onderzoeksinstanties volgde en duurde jarenlang. Terwijl haar zoon steeds meer lichamelijke en emotionele klachten kreeg. Wendy was regelmatig ten einde raad en schreef alles van zich af. Ze vocht voor het welzijn van haar kind, ze vocht tegen ‘het systeem’ en regelmatig zonk de moed haar in de schoenen.

Op basis van de kaft
Haar eerlijke en openhartige verhaal, zoals zij het heeft beleefd, deelt ze in dit boek. Daarom wilden wij ook een eerlijke, open website voor haar bouwen, die klopt bij wie zij is en wat zij wil delen. De websitekleuren zijn gekozen op basis van de kaft van het boekje. En Ferry maakte behalve de mooie foto’s, ook een filmpje van het boekje, wapperend in de februariwind. Via deze website kun je het boek bij Wendy bestellen. Als ouders van vier kinderen, herkennen wij veel in haar verhaal en kunnen we het boek dan ook van harte aanbevelen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *