Een directe vertaling van haar kernwaarden

Renee Piket was er helemaal klaar voor: haar eigen praktijk starten als mindfulness trainer & coach. Nu nog een website, goede profielfoto’s, een logo, visitekaartjes en flyers.

Het is hollen of stilstaan
De domeinnaam had ze al bedacht: hollenenstilstaan.nu. Wij vonden deze naam direct briljant. Want, zoals Renee zelf direct toelichtte:

“Het is hollen of stilstaan. Je gaat maar door. Altijd druk, druk, druk. Totdat je even stilstaat en merkt dat je bekaf bent. Of totdat je wordt gedwongen om stil te staan, omdat je lijf dat aangeeft. Waarom niet hollenén STILSTAAN? Allebei. Er is niets mis mee om veel te doen. Als je er bewust voor kiest, het met aandacht doet EN ook de tijd neemt om niet te doen, om stil te staan, om te reflecteren en te voelen. Je bewust te zijn of je nog doet wat je wilt, of je nog op de juiste weg bent.”

Haar kernwaarden
Haar kernwaarden kon ze ook perfect benoemen: vrijheid, verdieping, verstilling, verbinding, vertrouwen. De fotografie voor haar website was dan snel geregeld. En zeg nu zelf: de beelden zijn toch een directe vertaling van haar kernwaarden?

Hierdoor konden we samen met Renee een prachtige website bouwen. Een website die klopt bij wie zij is, waar ze voor staat en bij wat ze doet.

Logo
Ferry ontwierp het logo en dat zette ze meteen in voor alle andere communicatiedragers. Ook werd de inschrijving bij de Kamer van Koophandel geregeld, trainingslocaties werden geboekt, trainingsdata gepland en de Facebookpagina ging live. Renee Piket is met hollenenstilstaan.nu hartstikke live.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *