Een website voor een damesmodezaak

Monique is Inmocasa Fashion & More. En andersom. Dezelfde identiteit zeg maar. Monique van der Most is de oprichter en eigenaresse van deze fantastische winkel. Terwijl Ferry de fotoshoot deed, ging ik natuurlijk helemaal los. Want de winkel van Monique is een snoepjeswinkel voor vrouwen. Daarom alleen al vond ik het te gek dat we haar website mochten bouwen.

Personal styling
Monique had inmiddels de opleiding voor personal stylist afgerond. Dus in een paar uur tijd hebben we samen de teksten op papier gezet voor haar personal styling aanbod, de fashion & styling avonden, het Gouden VIP-concept en de workshops.

Facebookintegratie
Behalve beweging (zie de film die direct afspeelt) wilden we ook een Facebookintegratie op haar website, want het team van Monique plaatst daar iedere dag items uit de nieuwe collectie. Dat zorgt ervoor dat klanten worden getriggerd en van heinde en verre naar Strijen komen.  

Partytime
In november 2018 bestond de winkel 12,5 jaar, dus het was een groot feest in de zaak.  Precies op die dag ging haar nieuwe website live. Daar hadden we met elkaar naartoe gewerkt. Voor Monique voelde het alsof er weer een kindje werd geboren. Ze is hierna flink aan het bloggen geslagen, dus haar website blijft levendig en actueel. Je hebt telkens weer een goede reden om even een kijkje te nemen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *