Hoe het ooit begon

Ze vroeg of ik haar websiteteksten wilde schrijven en een voorstel wilde doen voor een goede menustructuur, want ze wilde binnen zes weken haar eigen website opleveren voor haar nieuwe bedrijf KIBOKO coaching. Ze vertelde ook dat ze een website wilde die qua gevoel helemaal klopt. Daarmee begreep ik direct wat zij bedoelde, gevoelsmens als ik ben. Zij wilde een website die een verhaal vertelt. Haar verhaal.

Fotografie
Tijdens het interview dat ik met haar had, liet ze mij het logo zien dat iemand voor haar aan het maken was. Het was nog niet af, maar ze kon goed toelichten wat ze er nog aan veranderd wilde hebben en wat het logo mocht uitstralen. Ook showde ze de foto’s die ze had gemaakt tijdens haar reizen door Afrika en Australië. Zo kwamen we op het onderwerp fotografie (mijn partner Ferry is fotograaf) en ze gaf aan dat haar foto’s een leidende rol moesten krijgen op haar nog te bouwen website.

Single point of contact
Aan het eind van het interview, toen ze ook wat meer wist over mijn handige, technische man, vroeg ze of hij misschien haar website kon bouwen, want het liefst wilde ze ‘single point of contact’. En dat begrijp ik volkomen. Als zelfstandig ondernemer is er al zo veel wat je zelf hebt te doen, buiten je eigen expertise. Dan is het heel onhandig om met allerlei verschillende leveranciers te werken.

Haar verhaal
Na overleg met Ferry deed ik haar dan ook een voorstel om tekst en beeld op een prachtige manier te integreren in een gloednieuwe website. Een website die haar verhaal vertelt, het verhaal over KIBOKO. Want ik wist direct dat wij dat samen zouden kunnen. Ferry is van het beeld en van de techniek, ik ben van de communicatie en de teksten. Dat is zó mooi om te integreren! Bovendien hadden Ferry en ik samen al meerdere websites gebouwd en vinden we het erg inspirerend om samen te werken, zo hebben we elkaar ook ooit ontmoet. Dat we een gouden team zijn, wisten we dus eigenlijk al.

Het resultaat

Toen Mirjam de deuren van haar eigen bedrijf KIBOKO coaching opende, ging haar door ons gebouwde website kibokocoaching.nl live. In zes weken tijd hadden we dit met z’n drieën voor elkaar gekregen. Zonder enige vorm van stress, want wat ging dit soepel. Wij zijn ongelooflijk trots op het resultaat.

Een website die past bij jou
En Ferry en ik besloten om deze dienst actief aan te bieden aan iedereen die een nieuwe website wil. Want die single point of contact is wat wij kunnen bieden: een tekstschrijver & redacteur met een IT’er & fotograaf. De perfectie combinatie die je bij geen enkel ander websitebureau vindt. Samen ontwikkelen wij een website die past bij jou, die jouw verhaal vertelt door de perfecte balans tussen tekst en beeld. Een website die qua gevoel helemaal klopt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *