Portfolio

Wij hebben voor allerlei verschillende klanten al websites mogen bouwen.

Blader gerust door ons portfolio om een indruk te krijgen.

Wij zijn al bijna 15 eigenaar van een vakantiehuis op het erf van onze eigen woonboerderij in Zeeland. Heel veel gasten hebben de afgelopen jaren genoten van onze gastvrijheid en van de ruimte, de rust en de weidse uitzichten. Onze website was verouderd en daarom zochten we contact met Ferry Grooten en Marije van den Bovenkamp van Purewebsites. Ze hebben goed naar ons verhaal geluisterd en onze wensen geïnventariseerd. Op basis daarvan maakten ze een nieuwe website die Zeeland uitademt: licht, zon, blijheid, rust, genieten. Ferry en Marije zijn een goed team: hij de techniek en de vormgeving, zij de redactie van de teksten. We zijn ongelofelijk blij met het eindresultaat! En de nieuwe domeinnaam die Ferry en Marije hebben voorgesteld is echt een vondst: www.slapeninzeeland.nl. We kunnen Purewebsites van harte aanbevelen aan andere ondernemers!
Heerlijk om met Marije en Ferry te hebben mogen samenwerken. Dus als je ooit ook nog een site wil laten bouwen met een persoonlijke touch, neem contact op met Purewebsites.nl!
Voor kunstenaars is een mooie website onontbeerlijk. Wij zijn zelf niet bedreven in het bouwen en onderhouden van websites, dus erg fijn dat we dat kunnen uitbesteden aan Ferry en Marije van Purewebsites.nl. Tijdens een gesprek werden onze wensen hen al snel duidelijk. Binnen 3 weken kregen we een ontwerp onder ogen en daar waren wij direct enthousiast over! Een website die bij ons past: kleurrijk, duidelijk, eenvoudig. Al onze wensen zijn verwezenlijkt. Een aanrader, dat stel! Wij kunnen ons nu uitleven met verf en doek en alle nieuwe kunstwerken komen zonder gedoe op onze website.