Wie zijn wij

Marije van den Bovenkamp

Tekstschrijver contentmanager

Ferry
Grooten

Designer
fotograaf

Lang, lang geleden werkte er een kritische, gepassioneerde communicatieadviseur op de IT-afdeling van een financiële dienstverlener. Zij maakte o.a. het personeelsblad en was verantwoordelijk voor het intranet. Hiervoor was zij voortdurend op zoek naar beeld. Krachtige beelden die het verhaal ondersteunden. Maar fotograferen kon ze niet al te best en geen fotograaf was goed genoeg.
Op een dag liep ze mokkend en mopperend over de IT-afdeling, te klagen over de slechte kwaliteit van het beeldmateriaal dat ze in handen had. IT-collega Ferry haalde een cappuccino voor haar en bood zijn diensten aan. Dat vond zij een beetje vreemd, want hij had toch geen verstand van beeld? Hij had verstand van computers!? Nu bleek dat collega Ferry in zijn vrije tijd fotograaf was. Hij had een indrukwekkende website waarop zijn portfolio was te vinden. Ze bestudeerde zijn website en was aangenaam verrast. Wat een vakman! Ze vroeg aan haar manager of ze voortaan Ferry als fotograaf mocht inhuren.

En zo startte de samenwerking tussen Ferry en Marije. Ze vulden elkaar voortreffelijk aan, hadden maar een paar woorden nodig en ze dreven elkaar naar creatieve hoogtepunten. Een aantal jaren van goede samenwerking volgde, totdat ze allebei in echtscheiding lagen en wat meer over hun beslommeringen met elkaar gingen delen. Ze leerden elkaar steeds wat beter kennen en werden uiteindelijk verliefd. Ze verlieten deze werkgever, vonden een andere baan en daarmee stopte ook hun vruchtbare samenwerking. Zakelijk gezien scheidden hun wegen, voor jaren. Totdat zij haar fotograaf weer nodig had voor haar eigen bedrijf Schrijfzin. Hij ging haar niet alleen helpen met mooie beelden, maar bouwde ook haar website, ontwierp haar logo en verzorgde de vormgeving van haar e-books, affiches, kerstkaarten, enz.
En weer ging de samenwerking als vanouds. Ook andersom. Marije hielp hem met zijn fotografiebedrijf. Haar schrijf- en communicatieskills kwamen goed van pas. Verschillende ondernemers vroegen of Ferry en Marije een website wilden bouwen voor hen. Of ze zowel beeld, als tekst wilden verzorgen. En zo geschiedde.

Beelddenker Ferry en tekstschrijver Marije hebben hun krachten, talenten en passies gebundeld in Purewebsites.nl. Hij weet alles van techniek, zij van PR. Hij gaat over de beelden, zij over de teksten. Hij vertrouwt zijn ratio. Zij haar gevoel. Samen bouwen zij pure websites. Voor jou.