Zeegroen is haar kleur

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden” – Eric Berne –

Zo opent gynaecoloog-perinatoloogen coach Gerda Zeeman haar website. Ze was zeer gecharmeerd van onze aanpak: de combinatie van beeld en tekst waardoor het een kloppend geheel wordt. “Ik heb iets vogeltjes en ongerepte natuur” vertelt Gerda tegen ons. “Maar hoe je dat op mijn nieuwe website kunt verwerken, weet ik niet zo snel.”

Eerst de fotoshoot
Gerda en Ferry treffen elkaar in de tuinen van Kasteel Groeneveld in Baarn. Een prachtige voorjaarsdag in de ongerepte natuur. Daar wil Gerda wel portretteren, maar niet lang en uitgebreid, want ze hoeft op haar website niet alleen maar zichzelf in beeld te zien.

Kernwaarden
Ferry gaat aan de slag, met zijn camera in de hand en Gerda’s kernwaarden op zijn netvlies: ontwikkeling en groei, vrijheid, authenticiteit, eigenzinnigheid, veelzijdigheid, compassie, verfrissend, conformistisch, puurheid, relativeren, spontaniteit….

Ook wordt geput uit Ferry’s fotoarchief, want stockmateriaal willen we zo veel mogelijk voorkomen.

Publicaties in de media
Gerda werkt al jaren als coach en trainer voor artsen en medische teams en is in die wereld een bekende naam. We attenderen haar erop hoe we haar publicaties en media-optredens op de website kunnen delen. Daar wordt ze blij van, want ze wil borstklopperij voorkomen. We lossen het subtiel op door een link te plaatsen naar een publicatie van Gerda in de media, passend bij het betreffende onderwerp.

Haar kleur
Zeegroen is haar kleur en wij zijn zelf verrast van het rustige, fijne en frisse effect van deze steunkleur. Na een paar reviews in de testomgeving van www.gerdazeeman.nl is ook deze klant heel blij en trots op het eindresultaat. “Eindelijk heb ik een website 3.0.”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *