Zelfs haar turquoise teennagels komen in beeld

Loopbaanadviseur en coach Bernadette Hammenga draait al jaren een goedlopende praktijk. Haar website was alweer zes jaar oud en het stoorde haar zeer. “Tijd voor iets nieuws” riep Bernadette na een blogtraining bij Schrijfzin. “Het mag speelser, meer beweging en ik mag mezelf ook best laten zien op mijn nieuwe website” besloot de loopbaanadviseur.

Schommelen
Tijdens de fotoshoot, op een mooie zomeravond, genoot Bernadette in de speeltuin. Ze kreeg geen genoeg van het schommelen, klimmen en knoerthard van de kabelbaan afgaan. Bernadette poseerde als een volleerd fotomodel. Turquoise is haar kleur en daar had ze zelfs haar teennagels mee gelakt. Fotograaf Ferry was er blij mee, want loopbaancoaching vraagt om mooie beelden van lopen, balanceren, benen en voeten. Dat zie je terug op de website van Hammenga Coaching.

Kant en klaar
Ook de teksten hadden we zo gereed doordat Bernadette ze kant en klaar aanleverde. Het proces van het bouwen van de website was in een paar weken voltooid. De livegang van http://www.hammengacoaching.nl vond door de vlotte en efficiënte samenwerking een maand eerder plaats dan afgesproken. Daar worden onze klanten blij van.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *